XL BOOZY
BOOK BRUNCH

Scoor als eerste het tweede BBQ boek van Black Smoke en geniet van een XL Booze brunch met good food, great drinks en een sh#tload aan fun.

Blacksmoke 2
Fire, Ice and BBQ Atitude is here!

Damn, net als je denkt dat de vuren bij Black Smoke niet heter opgestookt kunnen worden is hier plots de brandende opvolger van het eerste boek: Black Smoke 2 – Fire, Ice & BBQ attitude. Een smeulend 224 pagina tellend manifest om jou uit je tuin te roken.
Laat je meenemen in onze wereld van de betere vuur gelikte cocktails, het ruige grillwerk en de subtiele rokerige touches waar ons Black Smoke DNA stijf van staat. Met inspirerende maar zeer goed thuis te maken recepten doen de Black Smoke Pitmasters letterlijk een boek voor je open en delen ze hun skills met jou zodat ook jij thuis de vlammende flavors uit het vuur trekt. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Bekijk dan hier het inkijkexemplaar.

Tastiest book launch ever!

Een betere manier om de verschijning van ons boek te vieren is er niet! Join the XL Boozy Brunch en geniet van diverse drinks en bites uit het dan nog niet verschenen boek.

 

Geniet ondertussen van live muziek en het vurige spektakel in de keuken. Scoor als eerste een gesigneerd exemplaar nog voordat hij in de winkel ligt en start your fire!

Details

  • 24 oktober – 12:00 – 16:00
  • Free welcome cocktail
  • 3 course XL brunch bites
  • Live music & fiery entertainment
  • Tickets pre-sale only!

Get your tickets now

De XL Boozy Brunch is alleen toegankelijk met vooraf gekochte tickets. Er zijn voor deze dag drie soorten tickets

F.A.Q. ME!

Ok, klinkt goed, maar wellicht heb je toch wat vragen. Hier onder paar dingen om die alvast te tackelen. Heb je toch nog andere vragen neem dan hier contact met ons op.

Welke soorten tickets zijn er beschikbaar?

  • Book & Brunch: €79,-
  • Brunch Only : €49,50
  • Book Only (inlcusief free drink) €32,50

Is er deze dag ook gewone lunch te bestellen?

Nope, brunch only.

Kan ik verschillende tickets kopen?

Jazeker. Je kunt bijvoorbeeld met zijn vieren komen en maar één boek wensen. Dan bestel je drie tickets brunch only en 1 ticket book & brunch.

Ik zie verschillende tijden maar ik kan geen tickets bestellen op mijn gewenste tijdslot?

Dat kan. Om een goed ontvangst te voorzien en tijdig je food te kunnen serveren doen we de inloop spreiden. Dat betekent dus dat je wellicht even moet kijken in de ticketshop naar tijden die nog wel beschikbaar zijn.

Ik wil wel het boek met de free drink maar kan deze dag niet langskomen, wat nu?

Bestel dan het boek via de webshop smokeygoodness.nl van Smokey Goodness en je krijgt ook een voucher voor de free cocktail.

Scannen jullie de QR-Pas?

Ja, wij nemen geen standpunt in of we voor of tegen zijn maar zijn wel genoodzaakt de wet & regels te volgen.