BS Terras
& Indoor Dining
We are back
& burning!

Wednesday | Thursday | 17:00 – 22:00
Friday | Saturday | Sunday | 12:00 – 22:00
Hell yeah, we gaan er weer voor! Het vuur is van de waakvlam gehaald en raast weer als een inferno door Black Smoke Rotterdam. We gaan er vol voor en wachten jullie met ongekend enthousiasme op om jullie onder te dompelen in de geliefde Black Smoke BBQ, Booze en Attitude.
Versoepelingen zijn een uitstekend aanmaakblokje voor de vuren van Black Smoke!  We zijn blij en dankbaar met de gelegenheid om weer gasten te mogen ontvangen voor indoor dining en op ons terras en dragen er graag aan bij om open te blijven! Dit doen we samen, wij en jij, dus lees svp de rules of the game even door en laten we er samen een zinderende zomer van maken.

Are you ready?
Because we are!

Dus jij hebt ook wel zin om weer te komen genieten, dat is mooi! We hebben een fijne menukaart vol BBQ food voor je klaar staan en ook de
drankenkaart is weer om door een rietje te zuigen. Ja, je kunt ze natuurlijk online bekijken maar trust us, een reservering maken is echt een beter idee.

New game, new rules

Het is fijn dat we weer samen mogen komen. Maar er zijn in deze tijden wel wat ‘rules of te game’ die we moeten afspreken. Deze zijn:

 • Reserveren is een must. Dit kan vooraf online (aanbevolen), of aan de deur. Houdt er echter rekening mee dat de capaciteit beperkt is (max. 50 gasten per ruimte) dus be smart en boek vooraf.
 • Alle reserveringen zijn voor een tafel onder ons overdekte terras of binnen. U zit dus ook bij slecht weer altijd droog.
 • Bij verplaatsing in het restaurant of op het terras verzoeken we u om uw mondmasker ten alle tijden te dragen. Dit voor uw veiligheid, de veiligheid van onze andere gasten en die van het personeel.
 • Wij kunnen zo lang de huidige maatregelen gelden helaas geen grotere gezelschappen aannemen dan vier gasten per tafel die niet uit 1 huishouden bestaan.

Indien u vragen heeft of opmerkingen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Belangrijke richtlijnen

 • Vooralsnog geldt de opgelegde richtlijn dat er tussen ALLE gasten ouder dan 12 jaar die geen gezamenlijk huishouden vormen minimaal 1,5 meter afstand gehouden moet worden.
 • Bij aankomst is het desinfecteren van de handen verplicht. Uiteraard voorzien wij hiervoor de benodigde hygiënische voorzieningen.
 • Wij verwachten van alle gasten dat zij de aanwijzingen van het personeel en de richtlijnen respecteren en opvolgen. Geen gehoor hieraan geven zal leiden tot het moeten verlaten van ons restaurant.
 • Bij aankomst zullen er enkele gezondheidsvragen beantwoord moeten worden. Indien je nu al weet dat je op één van deze vragen straks ‘ja’ moet beantwoorden verzoeken wij je om jouw reservering te annuleren daar een ‘ja’ betekent dat je straks ook het restaurant niet mag betreden.

|BS| Controlling corona

Ja we zijn blij dat de corona aanpak goed aanslaat en er daardoor ruimte is ontstaan voor de heropening van de restaurants in Nederland. Maar naast deze blijdschap zijn we ons als professionele horeca ook zeer bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen om onze gasten nu en in de toekomst een veilig en gastvrije omgeving te bieden.

Om die reden volgen we de gevormde richtlijnen strak op en doen wij er alles aan om met inachtneming van deze richtlijnen een zo plezierig mogelijke restaurantbeleving te bieden. We zijn bij Black Smoke gezegend met een aantal omstandigheden die in ons en jouw voordeel uitpakken. Benieuwd wat deze zijn en welke maatregelen wij treffen? Lees het hier.

We are huge: we hebben een gigantische ruimte binnen en buiten wat ervoor zorgt dat we zonder ingrijpende aanpassingen kunnen voldoen aan de minimale 1,5 meter afstand tussen gezelschappen.

We are fresh: Omdat wij binnen koken op echt houtvuur hebben wij in alle keukens een bovengemiddelde afzuiginstallatie waardoor de lucht in ons restaurant frequenter wordt ververst dan in de meeste restaurants. Nu steeds duidelijk wordt dat frisse lucht en frequente verversing van lucht binnen overdraging van corona virus deeltjes drastisch reduceert speelt dit in ons voordeel.

We take it serious: De situatie wordt door ons uiterst serieus genomen. Ons personeel heeft additionele training ontvangen en zal toezien op navolging van de verhoogde hygiëne maatregelen en opvolging van de richtlijnen door het personeel en al onze gasten. Daarnaast voorzien wij een aantal aanpassingen en maatregelen zoals:

 • Menukaarten, tafels en stoelen worden gereinigd en gedesinfecteerd na gebruik.
 • Toiletten worden tijdens openingsuren frequent gereinigd en gedesinfecteerd.
 • Personeel wordt dagelijks gescreend op gezondheid, bij verkoudheidsklachten mogen deze niet aan hun dienst beginnen.
 • Personeel wast iedere 30 minuten zijn /haar handen. Werkoppervlakten worden ieder uur gereinigd.
 • Voor gasten hebben wij in het restaurant eenrichtingsverkeer toegepast. Zo maken we het makkelijker om afstand van elkaar te houden.

We gaan bij aankomst de volgende check met je doen:

Deze check is conform de richtlijnen van de Rijksoverheid
Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?

Hoesten

Neusverkoudheid

Koorts vanaf 38 graden

Benauwdheidsklachten

Verlies van reuk en smaak

Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je de afgelopen 14 dagen contact gehad met hem/haar terwijl hij/zij nog klachten had?

Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Indien je een van de vragen met ja beantwoord, maak dan geen afspraak of annuleer je afspraak

Claiming your spot is easy. Ga naar de reserveren pagina en vul je gegevens in. See you soon!

Wanna BBQ yourself?

Check out our webshop and see what we got in store for you.
Check it out on
smokeygoodness.nl/shop

Become a real life BBQ king

Get your masters degree
at Smokey Goodness’ walhalla
Check it out on
smokeygoodness.nl

Never miss out

Join the pure pyro club and get carefully selected and unique content deliverd to your digital doorstep.