Mouthwatering
culinary pyro
perfection

Wij streven niet alleen naar vurige perfectie, wij geven het ook! Onze chefs staan garant voor de meest bizarre combi’s, verfijnde elementen en dat alles met een vurige, vlammende en fikkende passie voor eten. Sooooounds good?

Something for every mouth

Onze hot & smokin’ dishes zijn natuurlijk het lekkerste “live”. Maar tot het zover is zullen jullie het moeten doen met een impressie van onze finger licking good food & drinks. Bekijk hier alvast onze menukaart voor lunch en diner.
Openingstijden Wednesday – Thursday 17:00 – 22:00
BONE MARROW LUGE
€ 13,50

Smoked and grilled marrow met Jack Daniel’s Tennessee whiskey gelakt, BBQ pulled beef, ingemaakte radijs en pork crackling.

PASTRAMI VAN COLD SMOKED SALMON
€ 12,50

Huis gerookte zalm pastrami met koriander vinaigrette, ingelegde zalm kaviaar en krokant van Nori.

OVERLOADED NACHO SHARING
€ 19,50

Warme tortillachips overladen met BBQ madness bestaande uit pulled beef, brisket en slow smoked pork drenched in warme cheddarsaus met salsa fresca, jalapeños, avocado, koriander en zure room. Great to share! If you wanna go all the way over the Mexican wall, you can top your nacho’s till you go “loco cabrón”. Ask your server to top it!

|BS| SUICIDE BEEF BURGER
€ 16,00

Aberdeen Angus beenmergburger by Meesterslager Chateaubriand, coleslaw, Provolone cheese, Aberdeen Angus pulled beef, pickles en bold & beefy BBQ-saus.

IERSE CÔTE DE BOEUF (2 PERSONEN 1 KG)
€ 75,00

Uit de premium selectie een aan het bot gegaarde cote de boeuf. Gegrild op de parrilla en geserveerd met twee sauzen naar keuze: gerookte choronsaus, pepersaus, hofmeesterboter of chimichurri.

THE HEART STOPPER
€ 8,00

Eclair gevuld met Santa Teresa Solera 1796 rum crème suisse bovenop afgewerkt met espresso-dulche de leche, gerookte amandelen en bacon crumble.

Openingstijden Friday – Sunday 12:00 – 22:00
KANSAS CITY WET STYLE RIBS
€ 19,50

Full rack of ribs (700 gr) uit de Yankee smoker geserveerd met coleslaw en gepekelde groenten.

|BS| SIGNATURE STYLE RIBS
€ 20,50

Full rack of ribs (700 gr) uit de Yankee smoker geserveerd met coleslaw en gepekelde groenten.

BLACK SMOKE BBQ BONANZA 3.0
€ 35,00 p.p

Chicken wings in adobo-honing-gerookte boter glaze met ranch dressing en koriander, full slab |BS| signature style ribs, een Black Smoke signature sausage en royale servings Heyde Hoeve pulled pork, brisket en Korean style pulled beef op een platter to share. Geserveerd met coleslaw, pickled veggies en crispy potato wedges. Te bestellen vanaf 2 personen.

RIB EYE STEAK 300 GR
€ 32,00

Ribeye uit Uruguay. Gegrild op de parrilla en geserveerd met saus naar keuze: gerookte choronsaus, pepersaus, mergboter of chimichurri.

‘9 TO 1’ TEXAS STYLE BRISKET
€ 23,50

BBQ road trip inspired brisket (puntborst), het ultieme icoon van de Texaanse BBQ. Geserveerd volgens de legendarische pitmaster Louis Mueller’s not so secret recipe met enkel zout en zwarte peper and a whole lot of smoke (250 gr).

KAFIR LIME PIE
€ 8,00

Friszoete Limoen en kafir taart met romige meringue, een USA-classic.

Heating your seat up

Wanna BBQ yourself?

Check out our webshop and see what we got in store for you.
Check it out on
smokeygoodness.nl/shop

Become a real life BBQ king

Get your masters degree
at Smokey Goodness’ walhalla
Check it out on
smokeygoodness.nl

Never miss out

Join the pure pyro club and get carefully selected and unique content deliverd to your digital doorstep.