Mouthwatering
culinary pyro
perfection

Wij streven niet alleen naar vurige perfectie, wij geven het ook! Onze chefs staan garant voor de meest bizarre combi’s, verfijnde elementen en dat alles met een vurige, vlammende en fikkende passie voor eten. Sooooounds good?

Something for every mouth

Onze hot & smokin’ dishes zijn natuurlijk het lekkerste “live”. Maar tot het zover is zullen jullie het moeten doen met een impressie van onze finger licking good food & drinks. Bekijk hier alvast een impressie van onze menukaart voor lunch en diner.
Openingstijden keuken

 

Woensdag | Donderdag | Vrijdag 17:00 – 22:00
Zaterdag | Zondag 12:00 – 22:00
Lunchkaart zaterdag & zondag: 12:00-15:00 uur | Barbites: 12:00-22:00 uur | Dinerkaart: 17:00-22:00 uur
Barbites: 12:00-22:00 uur
Dinerkaart: 17:00-22:00 uur

 

Lunchkaart zaterdag & zondag: 12:00-15:00 uur

THE WORLD OF FIRE BBQ EXPERIENCE

€ 69,69

Het ultieme Black Smoke BBQ menu met voorgerecht, BBQ bonanza en dessert!

|BS| STEAK TARTARE ON FIRE

Vers gemalen tartaar van Hollstein Premium Select ossenhaas geserveerd met lightly spicy Nduja crème, krokant van brioche, ingelegde zilverui, gedroogde zwarte olijf en vene cress.
(Add a touch of fresh black truffle € dagprijs)

BLACK SMOKE BBQ BONANZA
Let’s go for a dive! Duik diep in de BBQ wereld met deze twee iconische BBQ toppers uit exotische oorden.

 

Jamaican jerk chicken: In Jamaicaanse jerk marinade gemarineerde en op the Bastard BBQ gegrilde kippendijen ‘on the bone’ van gildehoen geserveerd met gegrilde ananas.

Sausage Fest:
Wisselend worstfestijn van twee signature sausages en dipping sauce die sappige smaken van de BBQ en smoker naar jouw bord brengen.

BLACK SMOKE BBQ BONANZA
Taco Time! Bijt in twee met BBQ meat overloaded tostadas (vers gefrituurde crispy, crunchy taco’s) en ontdek de ultieme BBQ fusion of Mexican Madness en Korean BBQ.

 

Mexican Mole Beef: 16 uur low en slow gerookte runderhals van Aberdeen Angus runderen en black beans smotherd in onze diepe, decadente Mexican mole saus.

Korean Gochujang Pork: Op appelhout gerookte Pulled Pork van Heyde Hoeve varkensschouders met Koreaanse gochujang, honing en geroosterd sesamzaad.

BLACK SMOKE BBQ BONANZA
Beef en pork, Texas en Bali: A world apart but both damn tasty!

 

A Taste of Texas Brisket: Enkel met zout en grofgemalen zwarte peper gekruide puntborst van Black Angus rund, 16 uur traag gegaard op beuken- en eikenhout.

Balinese Babi Guling style Pork Belly :
Balinees geflavourde Heyde Hoeve varkensbuik van het spit.

Wordt geserveerd met USA Style pumpkin flavoured cornbread met zwarte peper-honing boter en Indonesische gado gado salade.

HEARTSTOPPER

Profiterol gevuld met een Don Papa Baroko rum crème suisse afgetopt met dulce de leche-espresso glaze, gerookte pecannoten en bacon crumble, geserveerd met vanille-ijs en een shot Don Papa Baroko sipping rum.

THE FULL BLACK SMOKE WORLD OF FIRE BBQ EXPERIENCE
€ 69,69
BLACK SMOKE BBQ BONANZA
€ 49,50
|BS| STEAK TARTARE ON FIRE + BBQ BONANZA
€ 62,50
BBQ BONANZA + THE HEARTSTOPPER
€ 62,00
|BS| STEAK TARTARE ON FIRE
13,50

Vers gemalen tartaar van Hollstein Premium Select ossenhaas geserveerd met lightly spicy Nduja crème, krokant van brioche, ingelegde zilverui, gedroogde zwarte olijf en vene cress.
(Add a touch of fresh black truffle € dagprijs)

|BS| MORILLE MANIFEST
€ 14,50

Een met ossenhaas, Ibérico ham, zwarte truffel en gerookte eendenlever gevulde morille, gegrild op de hibachi grill en gelakt met een Sauternes-mirin-lak, gereserveerd met oer-aardappelcrème, zoetzuur van radijs en een jus van morille.

|BS| FIERY FLATBREAD
€ 13,50

In de houtoven gebakken flatbread met geroosterde kimchi-spitskool van The Bastard, black garlic hummus, Asian chili crisp en gedroogde misopoeder.

BLACK SMOKE SIGNATURE STYLE RIBS
€ 27,50

Full rack of ribs uit de Yankee smoker gelakt met honing-sriracha BBQ saus, afgetopt met bacon-crackling-pecan crunch en lente-ui geserveerd met koolsalade en pickled veggies.

OVERLOADED NACHO SHARING
€ 36,50

Warme tortillachips, overladen met BBQ madness bestaande uit pulled beef, brisket en slow-smoked pork drenched in warme cheddarsaus met salsa fresca, jalapeños, jalapeño poppers, avocado, koriander en zure room. Great to share!
Please make it smaller…
– No melted cheese please 34,00
– No guacamole please 33,00
– No jalapeño poppers please 32,50
– No pulled pork and pulled beef please 29,00
– I’m not that hungry! 22,50

‘9 TO 1 STYLE’ BRISKET
€ 33,50

BBQ road trip inspired brisket (puntborst), het ultieme icoon van de Texaanse BBQ. Geserveerd volgens de legendarische pitmaster Louis Mueller’s not so secret recipe met enkel zout en zwarte peper and a whole lot of smoke (240 gr).

BLACK ANGUS BAVETTE
€ 30,00

In Kwak amber bier gesmoke-braisde Heyde Hoeve varkenswangen geserveerd met de ultieme Engelse Sunday Roast speciality ‘Yorkshire pudding’ en geroosterde vergeten groenten.

BLACK LABEL NY STRIP STEAK
€ 36,50

Een dikke Black Label entrecote steak van 300 gram bereid op onze houtgestookte Argentijnse parilla grill. Black Label is geen runderras maar een kwaliteitscriteria die enkel aan de best gemarmerde steaks wordt toegekend, succulent steak guaranteed dus! Geserveerd met saus naar keuze (bone marrow bearnaise, pepersaus, chimichurri of cowboy butter).

BIG CUTS FROM THE BUTCHER BLOCK

True carnivores unite! We struinen onze geliefde slagersvrienden van Nederland en België af voor de best of the best en bieden vol trots een assortiment van special cuts en rare breeds. Dit zijn geen laffe lapjes maar seriously sized protein poetry pieces! Check voor het frequent wisselende aanbod het daily specials menu, hier zie je een overzicht van de soorten die we vandaag van het slagersblok halen. Op de in het restaurant opgehangen butcher block menuborden zie je de beschikbare grammages die we per soort hebben. Drie dingen zijn goed om te weten:
1. doorgestreept betekent #soldout dus wees snel en
2. Alle butcher block steaks worden geserveerd met wedge salad, fancy fries en twee sauzen naar keuze (bone marrow bearnaise, pepersaus, chimichurri of cowboy butter) en
3. deze steaks zijn perfect om te delen maar onze crew begrijpt je helemaal als je er solo voor gaat!

CATCH OF THE DAY
Dagprijs

Let’s keep it fresh! Onze pitmasters grijpen nooit achter het net en bieden wekelijks wisselende visgerechten vol vurig vertier. Check onze daily specials voor de catch of the day.

Green kimchi
€ 7,50

Kimchi gemaakt van groene asperges welke zijn geroosterd op de Hibachi Grill met een romige crème van eidooier.

SMOKEY MAC MADNESS
€ 7,00

Lauwwarme pastasalade met sticky burnt ends, rode ui, bleekselderij, van je bord lopende burrata en gerookte mayonaise dressing.

STRAWBERRY ROOKMANOFF
€ 12,00

Gegrilde aardbeien met een gerookte en vodka infused ruby chocolademousse gerserveerd met een parfait van wilde kersen, vodka-aardbeiengel en crumble van gekarameliseerde witte chocolade.

Heating your seat up

Wanna BBQ yourself?

Check out our webshop and see what we got in store for you.
Check it out on
smokeygoodness.nl/shop

Become a real life BBQ king

Get your masters degree
at Smokey Goodness’ walhalla
Check it out on
smokeygoodness.nl

Never miss out

Join the pure pyro club and get carefully selected and unique content deliverd to your digital doorstep.

    Kick-ass bedrijfsfeest
    of bruiloft
    in de planning?

    Wij zijn er voor jou!
    Klik hier en ontdek de mogelijkheden
    .
    Lees meer