Laugh, eat & enjoy.
That’s what friends
are for!

Een concept als Black Smoke staat er niet alleen voor, samen met onze vrienden verzorgen wij ‘rock your socks off’ lunches, diners en evenementen. Momenten die doorspekt zijn met het vurige ambacht en die het leven kwalitatief vieren. Want kwaliteit, daar gaan, en staan we voor. We zijn er trots op dat we samen mogen werken met onze vrienden, hun producten en dat hun diensten deel kunnen uitmaken om jou de onvervalste |BS| experience te bieden!

Black Smoke Antwerpen

Teruggekeerd uit de States bleef het idee ondergronds smeulen. Snode plannen werden gesmeed en toen de ideale locatie in de voormalige gisterij van brouwerij van De Koninck in Antwerpen werd gevonden, sloeg het vuur razendsnel om zich heen. In een moordend tempo werd het Black Smoke concept gerealiseerd, geopend en draaiden ze een fameus eerste jaar met een team maniakken die alles gaven. Twee jaar na datum van de roadtrip blikken de vurige vrienden Kasper en Jord niet enkel terug op een plezierige verkenningstocht in de USA maar ook op een hell of a ride in Antwerpen.

Not before ten

Holy moly, they made it! Nee, ze hebben het niet gehaald, zij hebben het gemaakt! Black Smoke Rotterdams kick ass interieurdesign is ontsproten uit de creative minds van de mensen die je beter niet voor 10 uur ’s ochtends belt. Voor een spraakmakend interieur waar het ook nog eens optimaal en efficient werken is moet je deze Vlaamse vrienden hebben, daar steken wij onze handen voor in het vuur. Echt.

Smokey Goodness

Burning brother en altijd fikkende tweede speeltuin van Jord Althuizen en zijn crew Pitmasters. Exclusief feestje voor 4.000 man of festival met 60.000 bezoekers met trek in iets authentieks? Better call de patronas familias van de BBQ Catering Smokey Goodness. Altijd in voor een feestje en altijd verrassend lekker.

Chateaubriand

Meesterslager Johan van Uden en Dirk Huisman van Chateaubriand staan met hun Schotse en Ierse gras gevoerde rundvlees, vergaande vleeskennis en tomeloze passie garant voor een premium BBQ beleving bij Black Smoke Rotterdam. Hofleverancier voor het vlees dat wij op de parrilla grill slingeren en deze worst wizzards zijn de mannen achter onze unieke ‘one of a kind’ BS Sausagefest. Kortom, nothing but the best.

Goose Island

Chicago’s finest brewery. Deze vrolijke vogel is de Atlantische oceaan overgevlogen en heeft zijn nest aardig gebouwd in Black Smoke Rotterdam. Je proeft bij ons altijd minimaal 3 van hun brews op de tap en een hele range op fles en in blik. Soms mainstream maar veel vaker nog exclusief en alleen bij ons verkrijgbaar. Catch him voordat hij weer doorvliegt.

Duvel Moortgat

Black Smoke Antwerpen is geboren en getogen op de site van stadsbrouwerij de Konink en sja, afkomst verloochent zich niet. Daarom tref je in stiefkind Black Smoke Rotterdam Duvel on tap en een selectie van Belgiums finest op fles van de Duvel Moortgat familie.

Denham

“Worship tradition, destroy convention” aldus Denham the Jeanmaker. Great minds think alike, en als het aan ons ligt, zien wc er ook gelijk uit. Daarom steken we onze medewerkers maar al te graag in de rugged en tough kleding van dit iconische merk.

Santa Teresa

Sit, sip sipping rum en enjoy! Black Smoke is Europe’s first met een unieke Santa Teresa bar waar de bijzonder kwalitatieve rum uit Venezuela centraal staat. Geniet hem puur, on the rocks of in een van onze cocktails, we guarantee dat je voor een refill gaat.

Claiming your spot is easy. Ga naar de reserveren pagina en vul je gegevens in. See you soon!

Wanna BBQ yourself?

Check out our webshop and see what we got in store for you.
Check it out on
smokeygoodness.nl/shop

Become a real life BBQ king

Get your masters degree
at Smokey Goodness’ walhalla
Check it out on
smokeygoodness.nl

Never miss out

Join the pure pyro club and get carefully selected and unique content deliverd to your digital doorstep.

  Kick-ass bedrijfsfeest
  of bruiloft
  in de planning?

  Wij zijn er voor jou!
  Klik hier en ontdek de mogelijkheden
  .
  Lees meer