Good food,
Good booze,
Good times.

|BS| We are still burning!

Friday 12:00 – 17:00
Saturday 12:00 – 17:00 & 17:00 – 20:00 Drive Through
Sunday 12:00 – 17:00
Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday  we are closed

Hell yeah, we gaan er nog steeds voor! Het vuur raast onverminderd als een inferno door Black Smoke Rotterdam.  Hier staan we te trappelen om jullie onder te dompelen in de geliefde Black Smoke BBQ, Booze en Attitude. Kom lekker ‘dunchen’ van vrijdag tot zondag of scheur langs tijdens onze drive through op zaterdag.

Claiming your spot is easy. Ga naar de reserveren pagina en vul je gegevens in. See you soon!

Black Smoke
Xmas box

Haal Black Smoke in huis deze kerst!

Beste smokers, we kunnen met trots onze smoked, vette, sappig & boozy kerstbox aanbieden. Bedankt voor jullie steun, blijf gezond en veilig. Geniet van de kerstbox en we hopen jullie snel weer te zien!

– Jord, Kasper & Crew

Reserveer jouw Kerstbox(en) voor 22 december 12:00 via de webshop van onze burning brothers bij Smokey Goodness

Ophalen kan vrijdag, 24 december van 12:00 tot 20:00 bij Black Smoke Rotterdam

Beschikbaarheid is gelimiteerd, dus plaats je bestelling of anders moet je koken deze kerst.

Drive through It’s back, better & wintery

Lockdown? Drive through!

Bij Black Smoke is het glas altijd halfvol en dus kijken we naar wat wel kan. En een drive through kan zeker! Dit keer stoken we de smoker flink op voor een Winter BBQ drive through iedere zaterdag van 17:00 tot 20:00 op het Van Nellefabriek terrein.  Scheur langs en geniet van Winterse BBQ bites vanuit je autostoel. Naast een te gek Winter BBQ menu vol items om meteen van te genieten bieden we ook weer Black Smoke Charcuterie, smoked meats en de beste steaks aan om thuis van te genieten.

Bekijk ons drive through menu & de take away meat market items

Great place
to hang out

Get a good impression of the place

Some of our food

Openingstijden Wednesday – Thursday 16:00 – 20:00
|BS| SIGNATURE: BONE MARROW LUGE
€ 13,50

Smoked and grilled marrow met Jack Daniel’s Tennessee whiskey gelakt, BBQ pulled beef, ingemaakte radijs en pork crackling.

OVERLOADED NACHO SHARING PLATTER FOR TWO
€ 19,50

Warme tortillachips overladen met BBQ madness bestaande uit Aberdeen Angus pulled beef en slow smoked Heyde Hoeve pork drenched in warme cheddarsaus met salsa fresca, jalapeños, avocado, koriander en zure room.

CEVICHE WITH THE DEVIL
€ 12,50

In Duvel 666 dressing gegaarde vis met in kolen gepofte zoete aardappel en aardpeer afgemaakt met Oost-Indische kers.

‘BLACK SMOKE BBQ BONANZA 3.0
€ 39,00 P.P.

Chicken wings in adobo-honing-gerookte boter glaze met ranch dressing en bosui, een Black Smoke signature sausage, Tank 7 beer glazed XL Pig Wings en royale servings slow smoked pulled pork, 9 to 1 style brisket en Korean style pulled beef op een platter to share. Geserveerd met coleslaw, pickled veggies en wedges. Te bestellen vanaf 2 personen.

HEART STOPPER
€ 8,00

Eclair gevuld met Santa Teresa Solera 1796 rum crème suisse bovenop afgewerkt met espresso-dulche de leche, gerookte amandelen en bacon crumble.

Some of our drinks

Openingstijden Friday – Sunday 12:00 – 20:00
ROSERONI
€ 9,00

De roze twist op de geliefde negroni gemaakt van Martini Fiero, Bombay bramble gin, & Martini bitter. Een frisse fruitige cocktail met een subtiel bittertje.

SUFFERING BASTARD
€ 9,50

De combinatie van Dewar’s white label whisky en Bombay Sapphire Gin op smaak gebracht met citroen, Angostura bitters, een druppel maple syrup en een scheut Fever-Tree Ginger Ale maken dit een serieuze hangover killer.

THE VIRGIN MOJITO
€ 7,00

Een verfrissende mocktail met munt, suikersiroop, limoen en Fever-tree Ginger Ale.

GOOSE ISLAND IPA
€ 6,00

Deze door de Goose Island Beer Company gebrouwen India Pale Ale heeft een hoppig karakter met fruitige tonen van pompelmoes en perzik.

FAT BARON SHIRAZ SETUBAL – PORTUGAL
€ 39,00

How this thing got lit up

‘Ga je mee?’ Een onschuldige vraag over een roadtrip door de BBQ-belt van de USA met een wat groter gevolg dan Kasper Stuart en Jord Althuizen vooraf hadden durven dromen. Dit BBQ-avontuur was de grondlegger van wat nu een bizar BBQ-imperium is. Met eerst Antwerpen als vuurpit, verspreide het vuur zich al snel naar de van Nelle fabriek, onder de rook van Rotterdam. And the fire keeps on burning…

A great gift if you really do care

Natuurlijk wil je al ons lekkers het liefste voor jezelf houden, maar geloof ons: We hebben altijd genoeg in huis! Dus wat is er nou leuker dan jouw flaming buddies ook de zevende BBQ-hemel in te sturen? Spread the love als een lopend vuurtje en geef een |BS| Cadeaubon. Met de keuze uit een digitale versie of een deluxe uitvoering.

How to get to our palace of taste

Rotterdam is als gastronomisch centrum van Nederland de perfecte plek voor een BBQ-walhalla als Black Smoke. Maar om niet heel Rotterdam centrum blauw te zetten, hebben wij gekozen voor de iconische Van Nelle fabriek. Voor zowel de auto als met het openbaar vervoer (8 minuten vanaf Rotterdam of Schiedam CS) een goed bereikbare locatie. Met een bewaakt parkeerterrein voor maar maximaal 5 euro per dag een stuk goedkoper dan menig centrumlocatie.