Wat staat je te wachten op 25 en 26 december?
Menu bedraagt €95,- per persoon en wordt op 25 & 26 december geserveerd.
Reserveren is verplicht.
Naast ons menu bieden we ook drie heerlijke drankarrangementen die perfect bij de gangen passen: een bierarrangement voor €23,-, een cocktailarrangement voor €29,50, of een wijnarrangement voor €32,50. Je kunt ter plekke beslissen welk arrangement het beste bij je past!
Cold smoked eendenborst met cranberry compote en eekhoorntjesbrood krokant.
Kalfstong Pastrami Reuben Bruschetta
Reuben sandwich style bruschetta van warm gerookte kalfstong pastrami met zuurkool, Zwitserse kaas & mosterd.
Coquille uit de schelp met Argentijnse bloedworst en chimichurri boter.
Met Taleggio kaas en chorizo gevulde portobello paddenstoel, gegaard in de houtoven & getopt met eendenleverkrullen.
Gegrilde Flat iron steak met aîoli gegratineerde kingcrab poten, cowboy boter, gepofte gele biet en thousand layer potatoe.
American pancakes, banaan, bacon, & pindakaas mouse aan tafel overgoten met Don Papa infused maple syrup.
Wil je er echt een feest van maken? Dat kan! Vraag aan onze crew voor een passende wijn, bier of cocktail arrangement. Liever geen arrangement maar de ultieme wijn erbij? Let us know en we’ll get you a bottle you can’t refuse!