Impressive
impressions
of the place

1.400 m2 binnen, 1.200 m2 terras, 450 zitplaatsen, 10 meter bar, flaming outdoor kitchen en een Chef’s table voor 22 gasten. Impressive? Wacht maar tot je het met eigen ogen ziet. Toch een brandend verlangen naar een sneak peak? Let’s take a look around!

Food just tastes better

When you eat it at the best BBQ place

Sit at the bar, a table, outside or in the lounge

Of je nu wil loungen in de bar en je laven aan de brede selectie cocktails, formeel wil dineren met je zakenpartner of gezellig met je gezin in een Amerikaanse Booth wilt kruipen, bij Black Smoke hebben we de juiste setting voor jou. In onze ruim opgezette restaurant en bar tref je namelijk verschillende zones die je ieder een eigen beleving geven passend bij jouw gelegenheid.

Geniet van de hot seats van waar je dicht op het vuur van de open keuken zit en de Pitmasters het schort van het lijf kunt vragen. Kruip in de booth en waan je in je eigen BBQ-bubbel met vier of zes personen, kies een cosy table voor een intiem diner of zakelijk gesprek, kom buiten in de zon genieten aan een van onze terrastafels in de urban city jungle of schuil onder het overdekte terrasdeel. Wil je liever dicht op de bron van de biertap zitten? Kruip dan op een kruk aan de binnen- of buitenbar. Je leest het al, zo veel keuzes. De enige oplossing is vaker komen en ze allemaal uitproberen.

Book a table or book a boek

Man oh man! Onze liefde voor koken met vuur gaat verder dan de meest stoute dromen. Het imperium rondom de passie voor BBQ blijft niet alleen hangen in Black Smoke. It’s way bigger than that. Om een glimp op te vangen kan je uiteraard een tafel boeken bij Black Smoke, maar wist je dat je ook zelf een echte Pitmaster kan worden? Lees een van de Black Smoke boeken of laat je door de flaming brothers and sisters van Smokey Goodness stap voor stap meenemen in de hete krochten van de Pitmasterwereld. Of het nu gaat om een BBQ workshop, het verkrijgen van de juiste gear of gewoon om thuis te oefenen met één van de vele boeken van Jord Althuizen en zijn Smokey Crew: niets staat jou meer in de weg om je vingers te branden aan unieke en mindblowing gerechten.

Claiming your spot is easy. Ga naar de reserveren pagina en vul je gegevens in. See you soon!

Wanna BBQ yourself?

Check out our webshop and see what we got in store for you.
Check it out on
smokeygoodness.nl/shop

Become a real life BBQ king

Get your masters degree
at Smokey Goodness’ walhalla
Check it out on
smokeygoodness.nl

Never miss out

Join the pure pyro club and get carefully selected and unique content deliverd to your digital doorstep.

  Kick-ass bedrijfsfeest
  of bruiloft
  in de planning?

  Wij zijn er voor jou!
  Klik hier en ontdek de mogelijkheden
  .
  Lees meer