Good food,
Good booze,
Good times.

|BS| Come and have a good time!

Wednesday | Thursday | Friday 17:00 – 23:00
Saturday | Sunday  12:00 – 23:00

Monday | Tuesday  we are closed

Het vuur raast onverminderd als een inferno door Black Smoke Rotterdam. We staan te trappelen om jullie onder te dompelen in de geliefde Black Smoke BBQ, Booze en Attitude. Sit back, relax and enjoy the fiery goodness!

Claiming your spot is easy. Ga naar de reserveren pagina en vul je gegevens in. See you soon!

Hottest jobs,
At the hottest
Place in town.

|BS| Wij zoeken jou!

Internationaal geïnspireerde gerechten gemaakt van vlees, vis en groenten worden allemaal bereid op open vuur. Maar ook de beste handshaken & stirred drinks en de meest eigenzinnige bedieningscrew aan de tafels zijn bij ons te vinden.

Black Smoke is vuur en sinds 2019 het toonaangevend restaurant in de BBQ-scene.

Great place
to hang out

Get a good impression of the place

Some of our food

Openingstijden keuken
Wednesday | Thursday | Friday 17:00 – 22:00
Saturday | Sunday 12:00 – 22:00
|BS| STEAK TARTARE ON FIRE
€ 13,50

Vers gemalen tartaar van Hollstein Premium Select ossenhaas geserveerd met lightly spicy Nduja crème, krokant van brioche, ingelegde zilverui, gedroogde zwarte olijf en vene cress.
(Add a touch of fresh black truffle € dagprijs)

THE WORLD OF FIRE BBQ EXPERIENCE
€ 69,69 p.p.

This is it! Het ultieme sharing menu van Black Smoke (dat we vanaf 2 personen serveren) gebaseerd op de verschillende BBQ trails en fiery travels die de Black Smoke founders Kasper en Jord door de smeulende wereld langs vele BBQ buddies hebben gemaakt. In deze World Of Fire BBQ Experience hebben we de
belangrijkste gerechten voor jullie samengebracht die in onze ogen een perfecte weerspiegeling geven van de wereldwijde BBQ-cultuur met af en toe een toegevoegde Black Smoke touch!

‘9 TO 1 STYLE’ BRISKET
€ 33,50

BBQ road trip inspired brisket (puntborst), het ultieme icoon van de Texaanse BBQ. Geserveerd volgens de legendarische pitmaster Louis Mueller’s not so secret recipe met enkel zout en zwarte peper and a whole lot of smoke (240 gr).

BLACK LABEL NY STRIP STEAK
€ 36,50

Een dikke Black Label entrecote steak van 300 gram bereid op onze houtgestookte Argentijnse parilla grill. Black Label is geen runderras maar een kwaliteitscriteria die enkel aan de best gemarmerde steaks wordt toegekend, succulent steak guaranteed dus! Geserveerd met saus naar keuze (bone marrow bearnaise, pepersaus, chimichurri of cowboy butter).

Some of our drinks

Openingstijden bar
Wednesday | Thursday | Friday 17:00 – 23:00
Saturday | Sunday 12:00 – 23:00
SPICED AND STORMY
€ 12,00

Spiced twist on the well-known Dark and Stormy. Made with Regular Don Papa Rum, Fever Tree Ginger Beer and a dash of Angostura Bitters.

SUFFERING BASTARD
€ 10,50

A cocktail created for recovering from a hangover, and it works. The combination of Dewar’sWhite Label whisky and Bombay Sapphire gin flavored with some lemon, Angostura and a touch of maple syrup all topped with Fever-Tree Ginger Ale.

THE VIRGIN MOJITO
€ 7,00

Classic mocktail with mint, sugar syrup and lime. Topped with Fever-Tree Ginger Ale.

GOOSE ISLAND IPA
€ 6,00

Deze door de Goose Island Beer Company gebrouwen India Pale Ale heeft een hoppig karakter met fruitige tonen van pompelmoes en perzik.

FAT BARON SHIRAZ SETUBAL – PORTUGAL
€ 39,00

How this thing got lit up

‘Ga je mee?’ Een onschuldige vraag over een roadtrip door de BBQ-belt van de USA met een wat groter gevolg dan Kasper Stuart en Jord Althuizen vooraf hadden durven dromen. Dit BBQ-avontuur was de grondlegger van wat nu een bizar BBQ-imperium is. Met eerst Antwerpen als vuurpit, verspreide het vuur zich al snel naar de van Nelle fabriek, onder de rook van Rotterdam. And the fire keeps on burning…

A great gift if you really do care

Natuurlijk wil je al ons lekkers het liefste voor jezelf houden, maar geloof ons: We hebben altijd genoeg in huis! Dus wat is er nou leuker dan jouw flaming buddies ook de zevende BBQ-hemel in te sturen? Spread the love als een lopend vuurtje en geef een |BS| Cadeaubon. Met de keuze uit een digitale versie of een deluxe uitvoering.

How to get to our palace of taste

Rotterdam is als gastronomisch centrum van Nederland de perfecte plek voor een BBQ-walhalla als Black Smoke. Maar om niet heel Rotterdam centrum blauw te zetten, hebben wij gekozen voor de iconische Van Nelle fabriek. Voor zowel de auto als met het openbaar vervoer (8 minuten vanaf Rotterdam of Schiedam CS) een goed bereikbare locatie. Met een bewaakt parkeerterrein voor maar maximaal 5 euro per dag een stuk goedkoper dan menig centrumlocatie.