There is a butt
for every seat.
Claim your space

F*ck yeah! Ons glas is halfvol en we blijven kijken naar wat wel kan en mag. En voor nu mogen we jullie nog altijd overdag ontvangen. Uiteraard wel met iedereens veiligheid voorop, dus de regels zijn een beetje aangepast. Maak snel een keuze wanneer en met wie je wilt komen, en wij zullen dat tafeltje voor je vasthouden. Welkom terug!

Bellen voor last minute tafels

Indien je via onderstaande reserveringstool geen beschikbare tafels meer treft bel ons dan op +31(0)10-311 83 00 om te zien of je nog last minute een tafel kunt scoren.

New game, new rules

F*ck yeah! Onze deuren zijn open en we staan onverminderd te vlammen! Uiteraard wel met iedereens veiligheid voorop, dus de regels zijn een beetje aangepast. Maak snel een keuze wanneer en met wie je wilt komen, en wij zullen dat tafeltje voor je vasthouden.

Als Black Smoke nemen wij de corona regels en richtlijnen voor jou en onze veiligheid uiterst serieus en volgen deze nauwkeurig op. Dit betekent dat wij als restaurateur en jij als gast samen een nieuw gastvrijheidspel gaan spelen en daarbij gelden dan ook nieuwe spelregels. Onderstaand nemen we deze graag met je door, want als we niet valsspelen gaan we er gewoon een hele gezellige beleving vol lekker vuur gestookt eten en damn good drinks van maken!

Black Smoke verwelkomt jullie graag voor indoor dining van woensdag tot en met donderdag van 16:00 tot 23:00 en vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 23:00 uur. Wij kijken er ontzettend naar uit om het vuur aan te steken en jullie te voorzien van good BBQ food en gekoelde dranken.

*Bar en menu kaart zijn altijd onder voorbehoud op eventuele wijzigingen!

Belangrijke richtlijnen

  • Vanaf november is de 1,5 meter afstand houden wederom verplicht voor gasten die niet tot hetzelfde huishouden behoren.
  • Het dragen van een mondkapje binnen is verplicht bij het verplaatsen door het restaurant. Oftewel, als je kont geen stoel aanraakt heb je hem op.
  • Bij binnenkomst zijn we verplicht om alle bezoekers vanaf 13 jaar te controleren op een coronatoegangsbewijs en vanaf 14 jaar samen met het identiteitsbewijs. Voor de drive through is GEEN coronatoegangsbewijs noodzakelijk.
  • Wij verwachten van alle gasten dat zij de aanwijzingen van het personeel en de richtlijnen respecteren en opvolgen. Geen gehoor hieraan geven zal leiden tot het moeten verlaten van ons restaurant.
  • Bij binnenkomst zullen er enkele gezondheidsvragen beantwoord moeten worden (zie onderstaande afbeelding). Indien je nu al weet dat je op één van deze vragen straks ‘ja’ moet beantwoorden verzoeken wij je om jouw reservering te annuleren daar een ‘ja’ betekent dat je straks ook het restaurant niet mag betreden.

We gaan bij aankomst de volgende check met je doen:

Deze check is conform de richtlijnen van de Rijksoverheid
Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?

Hoesten

Neusverkoudheid

Koorts vanaf 38 graden

Benauwdheidsklachten

Verlies van reuk en smaak

Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je de afgelopen 14 dagen contact gehad met hem/haar terwijl hij/zij nog klachten had?

Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Indien je een van de vragen met ja beantwoord, maak dan geen afspraak of annuleer je afspraak

Wanna BBQ yourself?

Check out our webshop and see what we got in store for you.
Check it out on
smokeygoodness.nl/shop

Become a real life BBQ king

Get your masters degree
at Smokey Goodness’ walhalla
Check it out on
smokeygoodness.nl

Never miss out

Join the pure pyro club and get carefully selected and unique content deliverd to your digital doorstep.