There is a butt
for every seat.

Reserveren bij Black Smoke: Onze deuren staan wagenwijd open en we zijn onverminderd aan het vlammen! Maak snel een keuze wanneer en met wie je wilt komen, maak jouw reservering en wij zullen dat tafeltje voor je vasthouden.

Bellen voor last minute tafels

Indien je via bovenstaande reserveringstool geen beschikbare tafels meer treft bel ons dan op +31(0)10-311 83 00 om te zien of je nog last minute een tafel kunt scoren.

Claim your space

Bar seats – a view to Kill

Hier zit er altijd een vijf in de klok. Met het zicht op het |BS| bar team en het geluid van de shakers die jouw favorite combo creëren, is de avond geheid een hit. Was je nog geen barplakker? Dan zorgt deze zitplek daar wel zeker voor. Tegenover de bar zit de lounge voor de echte borrelaars. Een eigen spot en toch niet té ver van de bar. Keep that booze on coming!

Restaurant booths – your spot and your spot only

Willen jij en jouw tafelgenoten liever een plekje waar je meer tijd voor elkaar kan hebben? Een beetje weg van de drukte, maar wel zicht over het gehele restaurant en de open keuken? Neem dan een tafel in ons restaurant, waar wij verschillende booths hebben. Nice and cozy!

Hot Seats – it’s never too Hot-spots

Starend naar de vlammen met je neus op de zinderende hitte, de finesse van onze Pitmasters op een armlengte meemaken en kortste weg van het vuur naar jouw bord: wij presenteren onze Hot Seats. Alsof je zelf in de keuken zit, maar niet de afwas hoeft te doen. Now we’re talking! Met onze unieke open vuur keuken, is dit dé plek voor een buitengewoon hete avond.

Terrace – the adult Playground

The Playground, zo heet het zomer terras van |BS| en, ondanks dat wij het hier onder het kopje “Claim your space” zetten, je kan niet reserveren voor The Playground en score je alleen een tafel via het ‘first come, first serve’ principe. Nu horen wij jou denken: ‘M*therf*ckers!’ True. Maar we gaan jou ook wel uitleggen waarom en geloof ons, dan ga jij zeker zorgen dat je hier terecht kan. Is er bij aankomst niet direct een tafel voor je beschikbaar? No worries, dan wacht je even ‘drink in hand’ bij de buitenbar tot jij als een stoelendansfinalist jouw stoel claimt en het genieten kan beginnen.

Groups – come together

Meer zielen, meer vuur, meer vreugd. Voor groepen vanaf 6 personen is het helaas niet mogelijk om online te reserveren. Wilt u met meer dan zes personen bij ons komen eten, neem dan contact met ons op via groepen@blacksmoke.nl

Bij Black Smoke verwelkomen we jullie graag van woensdag tot en met vrijdag van 17:00 tot 23:00 en zaterdag & zondag van 12:00 tot 23:00 uur. Wij kijken er ontzettend naar uit om het vuur aan te steken en jullie te voorzien van good BBQ food en gekoelde dranken.

*Bar en menu kaart zijn altijd onder voorbehoud op eventuele wijzigingen!

Wanna BBQ yourself?

Check out our webshop and see what we got in store for you.
Check it out on
smokeygoodness.nl/shop

Become a real life BBQ king

Get your masters degree
at Smokey Goodness’ walhalla
Check it out on
smokeygoodness.nl

Never miss out

Join the pure pyro club and get carefully selected and unique content deliverd to your digital doorstep.

  Kick-ass bedrijfsfeest
  of bruiloft
  in de planning?

  Wij zijn er voor jou!
  Klik hier en ontdek de mogelijkheden
  .
  Lees meer