There is a butt
for every seat.
Claim your space

F*ck yeah! We moesten een lange tijd onze vuurtjes doven, maar nu mogen onze deuren weer open! Uiteraard wel met iedereens veiligheid voorop, dus de regels zijn een beetje aangepast. Lees deze hier. Maak snel een keuze wanneer en met wie je wilt komen, en wij zullen dat tafeltje voor je vasthouden. Welkom terug!

Bellen voor last minute tafels

Indien je via onderstaande reserveringstool geen beschikbare tafels meer treft bel ons dan op +31(0)10-311 83 00 om te zien of je nog last minute een tafel kunt scoren. Afhankelijk van het weer hebben we wellicht nog tafels beschikbaar op ons overdekte en bijverwarmde terras of in de terrastuin.

New game, new rules

F*ck yeah! We moesten een lange tijd onze vuurtjes doven, maar nu mogen onze deuren weer open! Uiteraard wel met iedereens veiligheid voorop, dus de regels zijn een beetje aangepast. Lees deze hier. Maak snel een keuze wanneer en met wie je wilt komen, en wij zullen dat tafeltje voor je vasthouden. Welkom terug!

Als Black Smoke nemen wij de corona regels en richtlijnen voor jou en onze veiligheid uiterst serieus en volgen deze nauwgezet op. Dit betekent dat wij als restaurateur en jij als gast samen een nieuw gastvrijheidspel gaan spelen en daarbij gelden dan ook nieuwe spelregels. Onderstaand nemen we deze graag met je door, want als we niet valsspelen gaan we er gewoon een hele gezellige beleving vol lekker vuur gestookt eten en damn good drinks van maken!

Black Smoke verwelkomt jullie graag terug op ons overdekte terras of binnen voor indoor dining. Na bijna een jaar van sluiting kijken wij er ontzettend naar uit om het vuur weer aan te steken en jullie op een veilig manier op ons overdekte terras te voorzien van good BBQ food en gekoelde dranken.
*Bar en menu kaart zijn altijd onder voorbehoud op eventuele wijzigingen!

Rules of the game 3.0

Reserveren verplicht

Online kunt u voor maximaal 4 personen reserveren. Bent u met een gezin dat uit meer personen bestaat dan kunt u telefonisch of via de e-mail een reservering plaatsen. Uw reservering is pas gegarandeerd wanneer u een email van ons krijgt met uw bevestiging. Om zo min mogelijk mensen teleur te hoeven stellen hanteren wij een maximale tafelbezetting van 2 uur, dit kunt u terugvinden in uw reserveringsbevestiging.

Omwille van het beperkte aantal gasten dat wij op ons prachtige terras mogen ontvangen vragen wij vriendelijk om het aankomst -en vertrekuur van uw reservering te respecteren. Bij verplaatsing in het restaurant of op het terras verzoeken we u om uw mondmasker ten alle tijden te dragen. Dit voor uw veiligheid, de veiligheid van onze andere gasten en die van het personeel.

Wij kunnen zo lang deze maatregelen gelden helaas geen grotere gezelschappen aannemen die niet uit 1 huishouden bestaan.

Indien u vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Belangrijke richtlijnen

  • Vooralsnog geldt de opgelegde richtlijn dat er tussen ALLE gasten ouder dan 12 jaar die geen gezamenlijk huishouden vormen minimaal 1,5 meter afstand gehouden moet worden.
  • Bij binnenkomst is het desinfecteren van de handen verplicht. Uiteraard voorzien wij hiervoor de benodigde hygiënische voorzieningen.
  • Wij verwachten van alle gasten dat zij de aanwijzingen van het personeel en de richtlijnen respecteren en opvolgen. Geen gehoor hieraan geven zal leiden tot het moeten verlaten van ons restaurant.
  • Bij binnenkomst zullen er enkele gezondheidsvragen beantwoord moeten worden (zie onderstaande afbeelding). Indien je nu al weet dat je op één van deze vragen straks ‘ja’ moet beantwoorden verzoeken wij je om jouw reservering te annuleren daar een ‘ja’ betekent dat je straks ook het restaurant niet mag betreden.

We gaan bij aankomst de volgende check met je doen:

Deze check is conform de richtlijnen van de Rijksoverheid
Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?

Hoesten

Neusverkoudheid

Koorts vanaf 38 graden

Benauwdheidsklachten

Verlies van reuk en smaak

Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je de afgelopen 14 dagen contact gehad met hem/haar terwijl hij/zij nog klachten had?

Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Indien je een van de vragen met ja beantwoord, maak dan geen afspraak of annuleer je afspraak

Wanna BBQ yourself?

Check out our webshop and see what we got in store for you.
Check it out on
smokeygoodness.nl/shop

Become a real life BBQ king

Get your masters degree
at Smokey Goodness’ walhalla
Check it out on
smokeygoodness.nl

Never miss out

Join the pure pyro club and get carefully selected and unique content deliverd to your digital doorstep.