There is a butt
for every seat.
Claim your space

F*ck yeah! We moesten een lange tijd onze vuurtjes doven, maar nu mogen onze deuren weer open! Uiteraard wel met iedereens veiligheid voorop, dus de regels zijn een beetje aangepast. Maak snel een keuze wanneer en met wie je wilt komen, en wij zullen dat tafeltje voor je vasthouden. Welkom terug!

Bellen voor last minute tafels

Indien je via onderstaande reserveringstool geen beschikbare tafels meer treft bel ons dan op +31(0)10-311 83 00 om te zien of je nog last minute een tafel kunt scoren. Afhankelijk van het weer hebben we wellicht nog tafels beschikbaar op ons overdekte en bijverwarmde terras of in de terrastuin.

New game, new rules

F*ck yeah! Onze deuren zijn open en we staan volop te vlammen! Uiteraard wel met iedereens veiligheid voorop, dus de regels zijn een beetje aangepast. Maak snel een keuze wanneer en met wie je wilt komen, en wij zullen dat tafeltje voor je vasthouden.

Als Black Smoke nemen wij de corona regels en richtlijnen voor jou en onze veiligheid uiterst serieus en volgen deze nauwkeurig op. Dit betekent dat wij als restaurateur en jij als gast samen een nieuw gastvrijheidspel gaan spelen en daarbij gelden dan ook nieuwe spelregels. Onderstaand nemen we deze graag met je door, want als we niet valsspelen gaan we er gewoon een hele gezellige beleving vol lekker vuur gestookt eten en damn good drinks van maken!

Black Smoke verwelkomt jullie graag terug op ons overdekte terras (bij goed weer) of binnen voor indoor dining. Wij kijken er ontzettend naar uit om het vuur aan te steken en jullie te voorzien van good BBQ food en gekoelde dranken.
*Bar en menu kaart zijn altijd onder voorbehoud op eventuele wijzigingen!

Belangrijke richtlijnen

  • Vanaf 25 september is de 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht. Hell yeah! Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee en kunnen weer meer gasten verwelkomen! So call your colleagues, friends and family, want je mag weer samen aan tafel!
  • Bij binnenkomst zijn we verplicht om alle bezoekers vanaf 13 jaar te controleren op een coronatoegangsbewijs en vanaf 14 jaar samen met het identiteitsbewijs.
  • Wij verwachten van alle gasten dat zij de aanwijzingen van het personeel en de richtlijnen respecteren en opvolgen. Geen gehoor hieraan geven zal leiden tot het moeten verlaten van ons restaurant.
  • Bij binnenkomst zullen er enkele gezondheidsvragen beantwoord moeten worden (zie onderstaande afbeelding). Indien je nu al weet dat je op één van deze vragen straks ‘ja’ moet beantwoorden verzoeken wij je om jouw reservering te annuleren daar een ‘ja’ betekent dat je straks ook het restaurant niet mag betreden.

We gaan bij aankomst de volgende check met je doen:

Deze check is conform de richtlijnen van de Rijksoverheid
Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?

Hoesten

Neusverkoudheid

Koorts vanaf 38 graden

Benauwdheidsklachten

Verlies van reuk en smaak

Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je de afgelopen 14 dagen contact gehad met hem/haar terwijl hij/zij nog klachten had?

Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Indien je een van de vragen met ja beantwoord, maak dan geen afspraak of annuleer je afspraak

Wanna BBQ yourself?

Check out our webshop and see what we got in store for you.
Check it out on
smokeygoodness.nl/shop

Become a real life BBQ king

Get your masters degree
at Smokey Goodness’ walhalla
Check it out on
smokeygoodness.nl

Never miss out

Join the pure pyro club and get carefully selected and unique content deliverd to your digital doorstep.