Black Smoke
Vaderdagbrunch

Op zoek naar een Vaderdagcadeau? Kom op zondag 16 juni 2024 genieten van een onvergetelijke Vaderdagbrunch bij Black Smoke! Laat je verwennen met een uitgebreid assortiment van 8 heerlijke gerechtjes, speciaal samengesteld door onze vurige pitmasters. Van Biria Taco’s tot aan verfijnde bonemarrow lollypops, en van smaakvolle ceviche tot aan verrukkelijke small daddy profiteroles, er is voor elk wat wils! Bovendien ontvang je bij aankomst een verfrissende welkomstcocktail met Don Papa Rum. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. Claim snel jouw plekje, want VOL=VOL!

Reserveer nu voor jouw heerlijke Black Smoke Vaderdagbrunch!

Reserveer snel! Beschikbaarheid is beperkt.

Je kan ook bellen voor last minute tafels

Last minute bij ons Vaderdag vieren? Bel ons dan op +31(0)10-311 83 00 om te zien of je nog last minute een tafel kunt scoren.

Wat voor 8-bites Vaderdagbrunchmenu staat je te wachten op zondag, 16 juni?

BS Vaderdagmenu 2024

Dit 8-bites Vaderdagmenu bedraagt €60,00 per persoon, is inclusief een welkomstcocktail en wordt op zondag 16 juni geserveerd als brunch. Time: 12:00/13:30 – 16:00 uur. Reserveren is verplicht.

Voor kinderen is er een kindermenu beschikbaar van €12,50 euro.

Cocktail Ontvangst: Rum Old Fashioned van Don Papa 7 jaar met Angostura bitters en simple syrup.

Kom alvast in de stemming met deze cocktail van onze liquid-loving bartender Bart.

Welke vurige gerechten krijg je tijdens de Vaderdagbrunch?
  • Tataki: Geroosterd dun gesneden rundvlees, Aziatisch gemarineerd met een crumble van wasabi.
  • Home-made Biria Taco: Gerookt en gestoofd short rib op een krokant gebakken tortilla met provolone kaas, geserveerd met eigen consommé en flame-roasted corn pico de Gallo.
  • Ceviche: Zeebaarsfilet, gemarineerd in een fris pittige dressing van passievrucht en Duvel 666.
  • Bonemarrow lollypop: Huisgemaakt lolly van gerookt beenmerg en dry-aged rode biet.
  • Smoked pork cheeks: Gerookte varkenswangen, gestoofd in kwak amber jus, geserveerd met gerookte aardappelpuree.
  • Skirt steak flambé: Skirt steak van de plancha, geflambeerd met Don Papa en chimichurri.
  • Pecan Pie: Pecan Pie met geslagen crème fraîche.
  • Small Daddy Profiterole: Soesje gevuld met Zwitserse room met Don Papa Barokko Rum, getopt met Dulce de Leche en een crumble van bacon en pecannoten.
Drank pairing

Wil je er echt een feest van maken? Dat kan! Vraag aan onze crew voor passende wijnen, bier of cocktails. Cheers!